Financial (life) planning

Wat zijn uw passies en drijfveren? Hoe staat het met uw balans tussen werk en privé? Wat belemmert u om het leven te leiden wat u het liefst zou willen leiden?

Dit soort vragen zijn hard nodig, omdat we met zijn allen de laatste decennia wel drie keer zo rijk zijn geworden als onze grootouders, maar meestal niet drie keer gelukkiger. Heeft u dromen maar denkt u misschien: "Dat komt er toch niet van"? Zou u uw dromen willen laten uitkomen, maar denkt u dat het (financieel) niet kan? Financial Life Planning helpt u wel verder. Life Planning kent zijn "roots" in de financiële dienstverlening. In de financiële wereld vindt op kleine schaal een verschuiving plaats van de verkoop van financiële producten, naar een bredere advisering zoals Financiële Planning naar de meest recente ontwikkeling die Life Planning wordt genoemd.

Life Planning gaat over het ontdekken van je passies, je dromen en de zingeving van je leven. "Het helpt je ontdekken wat je in je leven wilt bereiken en gebruikt dat als uitgangspunt voor je financiële plan", aldus George Kinder, geestelijk vader van Life Planning en oprichter van het Kinder Institute of Life Planning.

Financiële rust en wijsheid vereisen financiële volwassenheid. Als je weet wat je in het leven wilt en als je begrijpt welke rol geld in je leven speelt, kun je geldzaken regelen met een gevoel van rust, vrijheid en zekerheid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naar mobiele navigatie