01 oktober 2018

De aflossingsvrije hypotheek, wat kunt u doen?

De Nederlandse Vereniging van Banken introduceert www.Aflossingsblij.nl, een website met informatie en tips over uw aflossingsvrije lening.

Heeft u een gedeelte (of geheel) van uw hypotheek aflossingsvrij? Dit betekent dat u gedurende de looptijd niets aflost op deze lening. Heeft u al enig idee hoe u dit deel van de lening af gaat lossen aan het einde van de looptijd? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden nu alvast te bekijken.
Meer informatie vindt u op www.Afslossingsblij.nl

U kunt namelijk samen met ons bekijken wat uw inkomen wordt op datum van pensionering, dit kan dan van invloed zij op de betaalbaarheid van uw hypotheek. Wilt u uw hypotheek tegen die tijd verlengen, dat hangt dan grotendeels af van uw toekomstig inkomen en niet zozeer van de overwaarde. Ook heeft u na 30 jaar geen recht meer op hypotheekrenteaftrek (wanneer u dit gedurende 30 jaar heeft genoten). Hierdoor kan uw netto maandlast ook stijgen.

Reden genoeg dus om eens goed te kijken naar uw huidige hypotheek, maar ook de situatie in de toekomst. Dit kan u inzicht brengen en uiteraard de nodige rust en vetrouwen voor de toekomst. Dat maakt nu aflossingsblij.

Vericon Advies, oktober 2018

Naar mobiele navigatie