Wilt u geld besparen, schakel dan onze aankoopbegeleiding in!

Een huis kopen doet u niet iedere dag! In de meeste gevallen heeft u bij de aankoop van een woning te maken met een verkopend makelaar. Deze makelaar dient de belangen van de verkoper, waaronder het realiseren van de hoogst haalbare verkoopprijs. Dat dit niet in uw belang is zal duidelijk zijn. Het is dan ook erg verstandig om ons in te schakelen als aankopend makelaar. Wij zijn er immers voor opgeleid en getraind om op een professionele wijze UW BELANGEN te behartigen.

Tijdens het aankoopproces letten we op zaken als:

  • Is er sprake van een reële vraagprijs? 
  • Staan er bijzonderheden in het bestemmingsplan? 
  • Hoe is de bouwkundige staat van de woning? 
  • Is er sprake van bodemverontreiniging? 
  • Zijn er bijzonderheden in de toekomstige woonomgeving?


Door onze jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt zijn we als geen ander in staat om bij de aankoop voor u het onderste uit de kan te halen !!! De ervaring leert dat we de door ons gevraagde vergoeding met betrekking tot onze aankoopbemiddeling dubbel en dwars voor u terugverdienen !! Het is voor ons het dagelijks werk en emoties spelen hierbij geen rol, dus we kunnen rationeel onderhandelen.
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
Wij hebben uitstekende contacten met diverse makelaars. Dus ook voor de verkoop van uw woning of een taxatierapport bent u bij ons aan het juiste adres.

Naar mobiele navigatie