Vericon Zakelijk

De ondernemerscoach

“We zetten u op koers
en we houden u op koers!”

Als ondernemer moet je acteren op vele fronten. Uw privé financiën en diverse risico’s komen daar nog eens bij. U krijgt te maken met, veranderende wetgeving, veel adviseurs op verschillende aandachtsgebieden, hypotheek, pensioen, arbeidsongeschiktheid, overlijden, enz. en heel veel producten. Daardoor ontstaat er steeds meer behoefte aan een adviseur die breed is onderlegt en kan helpen bij het inzichtelijk maken van de gehele financiële situatie, nu en in de toekomst.

“Zonder doel is er geen richting”

Uw doelen worden helder, op zowel zakelijk, financieel als persoonlijk vlak. Op basis hiervan kunt u weloverwogen beslissingen nemen die volledig zijn afgestemd op uw wensen.

Uit ervaring en onderzoek blijkt dat mensen veel waarde hechten aan het hebben van één contactpersoon voor alle financiële zaken. Dit voor lange termijn en op basis van een vertrouwensrelatie. De praktijk leert echter anders. Door reorganisaties en het hoge personeelsverloop binnen bank- en verzekeringswezen krijgt u regelmatig een andere accountmanager toegewezen. Vaak wordt er dan niet op gelet of het ook persoonlijk met u klikt, dient u wederom uw hele historie te vertellen en ontstaan er discussies over in het verleden gemaakte afspraken. Allerlei aspecten, die afbreuk doen aan de vertrouwensrelatie met u. Wij bieden u een relatie voor de lange termijn.

Wat wij bieden

• Een onafhankelijk sparringpartner met verstand van ondernemen, ondernemers en financiën.
• Inzicht in uw wensen en financiën, nu en in de toekomst
• Een totaalconcept (financiële planning, verzekeringen, pensioen, vermogen)
• Gemak, rust en resultaat.

Naast het geven van advies en het vergroten van uw inzicht, kunnen wij ook de praktische invulling van uw financiële zaken organiseren. Wij werken hierbij eventueel samen met uw bestaande adviseurs of andere specialisten.

Tijd voor een persoonlijk gesprek