Voor bedrijven

Vericon Zakelijk

Vericon geeft ruimte om te ondernemen

Financiële dienstverlening is mensenwerk. We zetten ons met hart en ziel in om voor jou de beste verzekeringsoplossing te vinden. Je kunt bouwen op onze vakkennis en jarenlange ervaring. Wij brengen de risico’s goed in kaart, zodat jij alle ruimte hebt om te ondernemen.

Over Vericon Zakelijk B.V.

Jacqueline Scholing is al ruim 25 jaar werkzaam op het gebied van risicomanagement en verzekeringsadvies gericht op het MKB, waarvan 9 jaar als zelfstandig ondernemer. En Vericon helpt al 19 jaar veel ondernemers met allerlei financiële vraagstukken. De tak risicomanagement en verzekeringsadvies gericht op de zakelijk markt is vanaf 1 juli 2023 ondergebracht in Vericon Zakelijk B.V. Al met al een mooie stap voor de doorontwikkeling van beide bedrijven en de dienstverlening richting onze relaties.

Een adviseur van Vericon is betrokken, deskundig en persoonlijk. We leren je graag goed kennen, zodat we je een passend advies kunnen geven. Omdat onderling vertrouwen de beste basis is voor een duurzame relatie, vinden we het ook belangrijk dat je ons leert kennen!

Team Vericon Zakelijk: Jacqueline Scholing, Hajé Boom, Arend Jan Veurink

Tijd voor een persoonlijk gesprek