Regiobank

RegioBank in samenwerking met Vericon

Sinds november 2016 hebben wij ons aangesloten bij de formule RegioBank. Deze extra dienstverlening zorgt ervoor dat u alles onder één dak kunt afsluiten. U kunt uw hypotheek, verzekeringen, financieringen én bank- en spaarproducten afsluiten bij ons. De werkwijze van Vericon en RegioBank komen daarnaast ook veel overeen. Beide willen we graag lokale verbondenheid. U vindt ons op de bekende plaats en met de bekende gezichten. We kunnen doormiddel van persoonlijk contact u begrijpelijke oplossingen bieden. De formule RegioBank is een mooie toevoeging aan Vericon, op deze manier kunnen we nog meer aan uw wensen voldoen.

Goed om te weten. Voor hypotheken en verzekeringen zijn wij nog altijd volledig onafhankelijk. Hierdoor zijn wij altijd instaat om u de beste deal te bieden qua prijs en kwaliteit.

Op de site van RegioBank kunt u meer informatie vinden over de producten van RegioBank

RegioBank, de buurtbank waar u zich onmiddellijk thuis voelt

RegioBank is geen dure bank met marmeren vloeren en een beursnotering in New York. Zij zijn een bank voor de regio, een nuchtere buurtbank – en daar zijn ze trots op. Zij weten wat de gewoonten zijn, wat er speelt in de streek. Omdat ze zich betrokken voelen bij de omgeving. Een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat, dat is wat ze zijn. Hun klanten waarderen dat.

RegioBank, de buurtbank waar ze altijd alle tijd voor u nemen

Heeft een klant behoefte aan een advies van RegioBank, dan nemen ze dat uiterst serieus, dan gaan ze er eens goed voor zitten. Wat helpt is dat ze doorgaans goed op de hoogte zijn van zijn financiële situatie. Dat krijg je wanneer je zoals RegioBank geen onpersoonlijke bank bent, maar juist een bank van ‘ons-kent-ons’. De klant kennen betekent dat je maatwerk kunt leveren, adviezen helemaal toegesneden op zijn situatie. Persoonlijke aandacht, ze zijn er bepaald niet zuinig mee.

RegioBank, de buurtbank waar u voor al uw geldzaken terecht kunt

Kan ik een bankpasje krijgen? Kan ik internetbankieren? Geeft RegioBank hypotheek- en spaaradviezen? Drie simpele antwoorden: ja, ja en ja. Ze mogen dan een regionale bank zijn, ze hebben alle bankproducten in huis die de wereld te bieden heeft. Soms met een eigen accent. Alles tegen heldere voorwaarden en gunstige tarieven. Alles prettig en vlot geregeld. Met veel persoonlijk aandacht en gevoel voor service. Overstappen? Fluitje van een cent dankzij de speciale Overstapservice.

 

Naar mobiele navigatie