Hypotheekadvies

Ons kantoor staat al enige tijd met een zeer hoge klantwaardering bovenaan op de vergelijkingssite van Independer.nl. Daar zijn wij natuurlijk erg trots op. Wilt u ook ervaren waarom onze dienstverlening zo hoog scoort, vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

Hypotheekadvies is dé specialiteit van het huis! Wij verzorgen hypotheken voor starters, doorstromers, ondernemers en senioren. Waarom zou u kiezen voor een hypotheek via Vericon?

  1. Deskundig & ervaren. Bij ons vindt u de Erkend Hypotheekadviseur en de Erkend Hypothecair Planner.
  2. 20 geldverstrekkers onder één dak. U krijgt dus maatwerk en de laagste lasten.
  3. Volstrekt onafhankelijk. Wij werken zonder provisie op basis van vaste tarieven.
  4. Een persoonlijke begeleiding van A tot Z.
  5. De beoordeling van onze klanten: gemiddeld een 9 zie Independer en Advieskeuze

Financieel plan
In een wereld die sterk verandert (o.a. productvernieuwingen, versobering sociale wetgeving, verandering fiscale wetgeving) neemt de behoefte aan langetermijnplanning toe. De hypotheek en de hieraan gekoppelde woning vormt voor veel mensen de grootste kostenpost en vermogenscomponent. Zij vormen dan ook vaak de basis voor het financiële plan.

Het zoeken naar de meest optimale hypotheek is sterk afhankelijk van onder andere: de door u gewenste maandlast, uw doelstellingen, de reeds lopende financiële producten, de gewenste zekerheden, eigen middelen, rentevast periode, hoogte van de hypotheek, wijze van vermogensopbouw en het willen afdekken van bepaalde risico’s.
Onze rol is dus in eerste instantie heel goed naar u luisteren en inventariseren. Vervolgens gaan wij uw situatie analyseren en brengen wij een advies uit.

Vergelijking rentes en produkten
Met speciale hypotheekprogramma’s zijn wij in staat nagenoeg alle geldverstrekkers en producten met elkaar te vergelijken. U kunt van ons onder andere overzicht krijgen van:
• uw leencapaciteit bij diverse geldverstrekkers
• inzicht in de premies voor overlijdensverzekeringen
• bruto en netto maandlasten van de hypotheekadviezen
• verschil tussen bankspaar en verzekeringsproducten

Uiteindelijk gaat het er om dat u een weloverwogen keuze kunt maken uit de diverse geldverstrekkers en hun producten. Deze keuze dient aan te sluiten bij uw levensstijl en uw toekomstplannen, uiteraard met maximale flexibiliteit.
Wij helpen u bij de keuze voor een hypotheek die bij u past, nu en in de toekomst! Daarom kijken wij verder dan alleen de laagste lasten.

Complete begeleiding
Nadat we samen hebben bepaald welke geldverstrekker en welke hypotheekvorm het meest geschikt voor u is, verzorgen wij de complete afhandeling. Van de aanvraag tot de sleuteloverdracht. Tevens regelen wij, indien u dat wenst, de voorlopige teruggave van de belastingdienst en uw jaarlijkse belastingaangifte.

Aanvragen offerte
Maximaal berekening inclusief maandlast

Vraagt u zich ook wel eens af waar uw geld blijft? Of wilt u weten wat u kunt sparen? Verandert er binnenkort iets in uw inkomen of huishouden? Zet eenvoudig uw geldzaken op een rij met het Nibud Persoonlijk Budgetadvies.
Wij leveren maatwerk, inzicht, creatieve oplossingen en financiële vrijheid. Wellicht is voor de beste hypotheek wel géén hypotheek. Lees hier een interessant artikel en een goed voorbeeld over het bereiken van financiële vrijheid. Bij ons vindt ook een Financial Life Planner

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het beste hypotheekadvies.

Let op! Geld lenen kost geld!

Naar mobiele navigatie