Verzekeringen

U wilt uw gezin en uzelf zo goed mogelijk indekken tegen de vele risico’s welke zich vandaag de dag voordoen. Natuurlijk kunt u bepaalde risico’s zelf wel dragen, of trachten te verkleinen. Er blijven echter risico’s over welke grote financiële problemen kunnen opleveren.

Bij Vericon heeft u de keuze uit een breed pakket aan verzekeringen. Wij vergelijken een groot aantal maatschappijen voor u. Dus volledig onafhankelijk!

Hierdoor bieden wij u altijd:

  • zeer scherpe premie
  • goede voorwaarden
  • uitstekende service, ook bij schade

Inloggen op uw verzekeringspakket

Voor een goed advies en scherp voorstel kunt u bellen met T 0523 272726

Een van de maatschappijen waar wij veel zaken mee doen is NH1816.

Op 12 januari 2017 is Nh1816 Verzekeringen voor de elfde maal op rij uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar van Nederland. In een wereld waar prijs en voorwaarden steeds meer op elkaar lijken maakt Nh1816 het verschil in kwaliteit van de dienstverlening. Bevlogen, inventief en innovatief. Nh1816 luistert naar haar klanten en past op basis van behoefte haar systemen en producten aan.
Nh1816 Verzekeringen telt landelijk ruim 350.000 verzekerden en bijna 1,5 miljoen polissen. Nh1816 is een coöperatieve verzekeraar en onderscheidt zich door een stabiel beleid en innovatieve oplossingen. Nh1816 streeft niet de hoogste winst na maar doet zaken in het belang van haar stakeholders. Vanuit die coöperatieve gedachte wordt een gedeelte van de winst terug gegeven aan de samenleving. Nh1816 werkt uitsluitend samen met professionele, lokale verzekeringsadviseurs.

 

Naar mobiele navigatie