Hypotheken

Verhuurhypotheek

Bij Vericon hebben we ook veel ervaring in de financiering van in beleggings- en/of commercieel vastgoed. Deze markt is de laatste jaren behoorlijk gegroeid. Mede door de huidige lage rentestanden zijn beleggers op zoek naar rendement. Verhuurd onroerend goed kan dan een mooi alternatief zijn.

Naast meedenken over het financieringsvraagstuk kunnen wij u ook helpen met het beheer van uw vastgoed. Wat is interessant, huurcontracten, technisch beheer, verduurzaming, berekening rendement, afstoten, etc. Deze werkzaamheden doen wij vanuit VeriVast Vastgoedmanagement BV.

Financiers maken onderscheid tussen een particuliere en professionele belegger. U bent een professionele belegger als u 3 of meer panden in eigendom heeft of meer dan € 35.000 kale huur per jaar genereert. Ook kunt u mogelijk als professionele belegger aangemerkt worden als u ervaring heeft in vastgoed en voornemens bent om binnen 3 jaar 3 panden te bezitten.

Met een verhuurhypotheek (of vastgoedhypotheek) koopt u een woning om deze vervolgens te verhuren. Iets wat bij een gewone hypotheek niet mag. Daarom is een verhuur hypotheek wel duurder dan een hypotheek voor eigen bewoning. Er geldt een opslag bovenop de hypotheekrente.

Iedere bank heeft zo zijn eigen spelregels, voorwaarden en tarieven. Wij werken volledig onafhankelijk en tegen vaste scherpe tarieven. Neem gerust contact op voor een eerste kennismaking.

Onafhankelijk en snel naar de beste financiering?